If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тя че пали , пали ама тегаво . Пък и ме возиха ... няма да ти се повярва за какво возене става дума ... и на мене не ми се вярваше
Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Алфа Ромео 147 2.0 Selespeed НА ЧАСТИ 2 БРОЯ
АЛФА РОМЕО 156 1.6 Т.С. НА ЧАСТИ
АЛФА РОМЕО 147 1.6 Т.С.ЕКО НА ЧАСТИ
eX Alfa Romeo 164 Super 2.5 TDi , 155 2.0 , 75 2.0
Имам я и я търкалям. Снимката в подписа ми е на моя екземпляр. Повече снимки на ЛС ли да ти пусна? Тя още не е готова - остава боя и претапициране ама в тая криза все не мога да стигна до там...
Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Имам я и я търкалям. Снимката в подписа ми е на моя екземпляр. Повече снимки на ЛС ли да ти пусна? Тя още не е готова - остава боя и претапициране ама в тая криза все не мога да стигна до там...
ами ако нямаш нищо против пусни ми снимки от чисто любопитство.
31-ви не е ли много скоро, а и времето нещо се скапа. Ако искате за следващата събота или неделя (6,7.06.)
Насе, Глигански е прав - времето не е за срещи с коли. Сега е за червено вино с наденички. Така че дай да отложим за слънчево.
BTW Некому да се намира (или да знае къде има) що-годе читава рейка кат за 2.0 TS Super (с голям маншон). Май пак на към рейка отива, а не знам 2-ри път дали си струва да се рециклира (правих го преди година и половина). Ако някой е правил тая процедура скоро - споделете къде и цени. 10Х
Comment